Yritys

teemu_kuivalainenRakennuskonservointi Mestarinpuolikas on perustettu vuonna 2005. Yritys erikoistuu vanhojen rakennusten korjaamiseen ja ekologiseen rakentamiseen. Toteutamme korkeaa ammattitaitoa vaativia konservointi- ja restaurointikohteita. Kohteena ovat palatsit ja patamökit. Teemme mm. laadukkaita väritutkimuksia ja –dokumentointeja sekä rakennusten vauriokartoituksia. Tilaa konsultointi jo suunnitteluvaiheessa.

Ekologisessa rakentamisessa käytämme paljon samoja rakennusmateriaaleja kuin perinnerakentamisessa. Puu, pellava ja savi ovat oikein käytettyinä turvallisia materiaaleja niin korjaamisessa kuin uudisrakentamisessa. Kyseiset materiaalit sopivat myös allergikoille. Olemme erikoistuneet savirakentamiseen ja savirakennuksien korjaamiseen. Esimerkiksi kaakeliuunit muurataan omalla savilaastilla. Teemme sekä sisä- että ulkomaalauksia. Palvelut osiosta löydät lisätietoja tarjoamistamme palveluista. Tavoitteena on tehdä kestäviä ja laadukkaita ratkaisuja talosi parhaaksi. Mestarinpuolikas on täysin kotimainen ja luotettava toimija.

Koulutus

  • Yrittäjä 2005
  • EVTEK- ammattikorkeakoulu: Konservaattori 2005
  • Amiedu: talonrakennusalan ammattitutkintoon valmistava koulutus (16 ov.) 2005
  • EVTEK- ammattikorkeakoulu: Artenomi, Erikoismaalaus-restaurointi 2000
© 2021 Mestarinpuolikas.fi Vanha valtatie 59, 80230 Joensuu. Puh. 050 5283527. Email. teemu.kuivalainen@mestarinpuolikas.fi